Onder de indruk van het resultaat na 1 begeleidingsgesprek

Het perfecte leven: goede baan, leuke vent, 2 prachtige kinderen, gezellige afspraken met vrienden en familie. Geweldig, of toch niet?

Zo zag het er inderdaad uit aan de buitenkant uit bij Solange*. Wat je aan de buitenkant niet zag is dat ze lange dagen maakte, vroeg begon op het werk en pas rond half negen thuis was. Het werk moest af en perfect zijn. Het knagende gevoel dat ze er nauwelijks was voor haar kleine kinderen zette ze opzij. De gezellige weekeinden met vrienden of familie die het hele weekeinde kwamen logeren en eten bleken een uitputtingsslag te zijn want ook dat moest van Solange tot in de puntjes verzorgd zijn.

Toen overleed haar vader, haar steun en toeverlaat, en wilde ze sterk zijn voor haar moeder. Dat heeft ze ook volgehouden, maar niet lang. Toen stortte ze zelf in en bleek ze roofbouw te hebben gepleegd op haar lichaam en geest met destructieve gevolgen. Ze houdt er blijvende schade aan haar maag aan over.

Ze krabbelt nu overeind, heeft therapie gevolgd. Ze wil weer perspectief op haar eigen leven. En dat kan!

We zijn aan de slag met de LEEF je Ambitie training. Zij heeft in de eerste module geformuleerd wat voor haar het allerbelangrijkste is in haar leven. Door deze zin dagelijks uit te spreken en zich er constant gewaar van te zijn maakt zij nu besluiten die goed zijn voor haar.

Ze vertelt dat ze het moeilijk vond om ander gedrag te vertonen, om naar anderen uit te spreken wat ze wil en niet wil, ze was zelfs letterlijk misselijk toen ze dat voor het eerst deed. Enorm buiten haar comfortzone. Maar ze heeft het GEDAAN en ze was heel erg blij. Voorbeeld: ze heeft aan familie aangegeven dat ze welkom zijn voor een bezoek, voor 1 dag in het weekeinde met diner. Dat was anders dan het gebruikelijke gehele weekeinde logeren met 3 diners, bedden regelen, de bijbehorende was doen en de badkamers schoonmaken. Waardoor Solange uitgeput was en geen plezier had. Solange heeft nu genoten van het weekeinde en is daar trots op. Het leek wel of ik een andere vrouw sprak.

Wat een geweldig resultaat na 2 weken! Daarmee is het belang van het kennen van jouw drijfveer, jouw waarom weer aangetoond.

Wil jij dat ook, of gun je dat een ander? Bel me of kom kennismaken: geef je op voor een gratis workshop via de website: https://www.winkelinambitie.nl/gratis-workshop-wat-wil-ik-nou-eigenlijk-echt/

Cadeau

Als je meteen wilt beginnen download dan het gratis handboek “In 3 stappen naar meer regie in werk en leven” via de website https://www.winkelinambitie.nl

Ik vind het leuk contact met je te houden. Volg me op Facebook: https://www.facebook.com/winkelinambitie

Hartelijke groet van Vera Winkel

* Solange is een gefingeerde naam