Over Vera Winkel

Wacht niet af, gebruik je talent!

Goed dat we elkaar hebben gevonden. Mijn naam is Vera Winkel. In 2012 ben ik gestart met Winkel in Ambitie. Onder die vlag geef ik trainingen en begeleid ik vrouwelijke professionals (en incidenteel mannen).

Jaren geleden bemerkte ik bij mezelf en collega’s een afwachtende houding. Als je zelf niet kiest, kiest een ander voor je, dat heb je waarschijnlijk al gemerkt. Dan overkomen je van allerlei zaken in werk en leven. Zelf kiezen voor je eigen pad met jouw eigen kwaliteiten en talenten geeft veel meer voldoening. Hoog tijd dat jij dat ook ervaart!

Je bent het waard om daar werk van te maken. Bij Winkel in Ambitie ontdek je wat je wilt en kan en hoe je dat kunt bereiken. Het antwoord zit vaak in je hart, terwijl je zoekt in je hoofd.

Het is mijn talent om je daar bij te helpen. Ik geef je inzicht en overzicht, help je met richting zoeken, stappen zetten en structuur & focus aanbrengen. Ik ben jouw hartenjager.

Als jij uitspreekt ‘Ik weet niet wat ik wil’ heb je al een stap gemaakt en ben je dichter bij de doel dan je je waarschijnlijk realiseert. Gefeliciteerd! Het betekent namelijk dat je wilt werken aan het ontdekken en benutten van jouw persoonlijke kwaliteiten en jouw persoonlijke ontwikkelplan. Prachtig! Hoeveel mensen nemen niet genoegen met afwachten wat er komt zonder ooit hun talenten te ontdekken? Goed dat jij je leven niet meer voorbij laat tikken.

Uitgangspunt voor een training bij Winkel in Ambitie kan je eigen nieuwsgierigheid zijn, of het vastlopen in je werk of je privésituatie. Wat je vertrekpunt ook is, het resultaat is dat je (weer) energiek en moeiteloos gaat leven en werken.

Gekwalificeerd trainer en loopbaanadviseur

Mijn basis is de studie Arbeids- en organisatiesociologie. Daarna volgde ik opleidingen tot trainer en loopbaanbegeleider. Ik heb dus zowel een wetenschappelijke als een praktische inslag.

Hartenjager

Er zijn veel loopbaanbegeleiders en trainers, hoe maak je de juiste keuze? Als je wilt weten wat je nu werkelijk wilt zit je bij Winkel in Ambitie sowieso goed. Winkel in Ambitie onderscheidt zich door een unieke trainingsmethodiek. Verder wordt gebruik gemaakt van verschillende leerstijlen. Leerstijlen die een beroep doen op verschillende zintuigen. Hierdoor is elke bijeenkomst anders en verankert datgene wat je hebt geleerd en ervaren. En, er is maar 1 hartenjager!

Ga voor charisma!

Nog even dit… Heb je je wel eens afgevraagd waarom jij sommige mensen charismatisch vindt en anderen niet? Dat zit hem simpelweg in het feit dat mensen met charisma weten wie ze zijn en daar naar leven. Kwestie van ‘gewoon’ even jezelf worden.

Wil jij dat ook? Kom naar de training Leef je ambitie.

Eerst kennismaken? Kom naar de gratis workshop 

Bel me: 06-54615704.

vera-staand