Het team van Winkel in Ambitie

Vera Winkel

Vera is gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen vanaf MBO werk en/of denkniveau die zijn uitgevallen na een blessure (psychisch bijvoorbeeld burn-out en/of lichamelijk, bijvoorbeeld herstel na kanker). Verder is zij docente advaita vedanta filosofie en meditatie.

Werkgebied: regio Rotterdam 

LinkedInvera@winkelinambitie.nl
Carla Blenke

Enthousiaste en gedreven loopbaan- en reïntegratiecoach.  Bij Carla staat de vertrouwensbasis tussen cliënt en coach voorop. Ze is warm en vriendelijk, en kan ook een confronterende stijl hanteren, bedoeld samen het doel te bereiken. Met opleidingen in NLP, transactionele analyse en familieopstellingen zorgt zij voor snel schakelen in het begeleidingstraject. Verder is zij bij een MBO opleiding in de zorg betrokken als docent en studieloopbaanbegeleider.

Werkgebied regio Den Haag

Daphne van Leeuwen

Als ervaren loopbaancoach inspireert Daphne mensen om vanuit hun eigen potentieel te werken en te leven. Door inzicht en aandachtig zijn, kan men bewuste keuzes maken waardoor energie vrijkomt en positieve verandering mogelijk is. Ook instrumenten vanuit Mindfulness en Outdoor coaching zet zij hiervoor in.

Werkgebied: regio Den Haag

Ingrid Geertsma

Betrokken re-integratie en transformatiecoach die jou helpt je verlangen te leven en je bevlogenheid te hervinden. Door bewustzijn te vergroten en kernverbinding te leren ervaren krijg je het zelfvertrouwen om betekenis te geven aan werk. Ingrid is een rustige en warme Friezin die deze nuchterheid combineert met spirituele diepgang. Zij brengt je overzicht en keuzerust. Wil jij worden opgetild, gehoord en uitgedaagd en hou je van zelfreflectie? Ingrid loopt graag een stuk met je mee.

Werkgebied: Friesland

John Musterd

John heeft jarenlange ervaring als coach, trainer en re-integratie consulent. Hij is expert op het gebied van labyrint coaching. Hij kan cliënten met angst- en depressieklachten, burn-out en stressklachten goed helpen.

Werkgebied: regio Zwolle, Deventer en Apeldoorn

Leanne Binder

Leanne is een life- en loopbaancoach die mensen begeleidt na een burn-out en herstel na zwangerschap, rouw of ziekte. Met haar rustige, zorgvuldige karakter creëert ze een fijne omgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn. Ze versterkt mensen bij het ontdekken van hun verlangens, krachten en talenten, zodat ze weer energie krijgen van wat ze doen. Ze loopt (letterlijk en figuurlijk) een tijdje met iemand mee richting bestaand werk of nieuw werk. Met als uitgangspunt: samen ben je sterker!

Werkgebied: regio Rotterdam en Dordrecht

Lieke van Gerdingen

Lieke is een enthousiaste assistent met jarenlange ervaring als secretaresse in de zakelijke dienstverlening en de juridische sector. Als Virtual Assistant verzorgt zij voor Winkel in Ambitie de backoffice.

Linda de Meester

Als ervaren arbeidsmarktgerichte loopbaancoach verkent zij met cliënten waar hun energie en arbeidsmarktkansen liggen. Mede op basis van de methode Jobmarketing helpt zij cliënten richting een baan die écht bij ze past. Naast de kennis vanuit commerciële organisaties en de (rijks)overheid, zijn haar expertisegebieden hoogsensitiviteit (HSP) en weer aan het werk na (borst)kanker.

Werkgebied: regio Den Haag en Rotterdam

Monique Muller

Monique onderscheidt zich door expertise op het gebied van werkelijk waarnemen, waarderend onderzoeken, socratische gespreksvoering en haar ervaring met anderstaligen. Wandelcoaching hoort bij haar natuur.

Werkgebied: regio Den Haag

Mylène Höhle

De veelzijdige achtergrond van Mylène Höhle bestaat naast haar ervaring als coach en re-integratie consulent, uit haar deskundigheid als natuurgeneeskundig therapeut, haar ervaring in de zorg, haar werk als art director, en docent in de advaita vedanta filosofie en meditatie. Haar expertise is wandelcoaching.

Werkgebied: regio Hilversum, Amersfoort en Utrecht

Riet Harteveld

Met haar jarenlange ervaring als coach en gedragstrainer begeleidt Riet 35+ mannen en vrouwen, die uitgevallen zijn uit werk door bijvoorbeeld functiewijziging, pesten, verstoorde samenwerking, stress en/of burn-out. Naast haar professionele coach opleidingen vormen haar kennis van het bedrijfsleven, levenservaring en intuïtie het fundament van haar succesvolle begeleidingen. En dat doet zij met humor, waar nodig confronterend, altijd respectvol en bij voorkeur in de buitenlucht, wandelend, met een kop koffie of thee ter afsluiting.

Werkgebied: Den Haag - Leiden

Roy ten Hoorn

Als adviseur, coach en counselor leert Roy individuen, teams en organisaties zich naar een dynamisch evenwicht te ontwikkelen. Dit biedt een basis, van waaruit ze in staat zullen zijn zichzelf te blijven ontwikkelen. Roy is vriendelijk en inlevend, maar heeft  tegelijkertijd geen enkele schroom om confronterend op te treden.

Werkgebied: regio Den Haag en Leiden