Het team van Winkel in Ambitie

Vera Winkel

Vera is gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen vanaf MBO werk en/of denkniveau die zijn uitgevallen na een blessure (psychisch bijvoorbeeld burn-out en/of lichamelijk, bijvoorbeeld herstel na kanker). Verder is zij docente advaita vedanta filosofie en meditatie.

Werkgebied: regio Rotterdam en Dordrecht

LinkedInvera@winkelinambitie.nl
Mylène Höhle

De veelzijdige achtergrond van Mylène Höhle bestaat naast haar ervaring als coach en re-integratie consulent, uit haar deskundigheid als natuurgeneeskundig therapeut, haar ervaring in de zorg, haar werk als art director, en docent in de advaita vedanta filosofie en meditatie. Haar expertise is wandelcoaching.

Werkgebied: regio Hilversum, Amersfoort en Utrecht

Roy ten Hoorn

Als adviseur, coach en counselor leert Roy individuen, teams en organisaties zich naar een dynamisch evenwicht te ontwikkelen. Dit biedt een basis, van waaruit ze in staat zullen zijn zichzelf te blijven ontwikkelen. Roy is vriendelijk en inlevend, maar heeft  tegelijkertijd geen enkele schroom om confronterend op te treden.

Werkgebied: regio Den Haag en Leiden

Daphne van Leeuwen

Als ervaren loopbaancoach inspireert Daphne mensen om vanuit hun eigen potentieel te werken en te leven. Door inzicht en aandachtig zijn, kan men bewuste keuzes maken waardoor energie vrijkomt en positieve verandering mogelijk is. Ook instrumenten vanuit Mindfulness en Outdoor coaching zet zij hiervoor in.

Werkgebied: regio Den Haag

Linda de Meester

Als ervaren arbeidsmarktgerichte loopbaancoach verkent zij met cliënten waar hun energie en arbeidsmarktkansen liggen. Mede op basis van de methode Jobmarketing helpt zij cliënten richting een baan die écht bij ze past. Naast de kennis vanuit commerciële organisaties en de (rijks)overheid, zijn haar expertisegebieden hoogsensitiviteit (HSP) en weer aan het werk na (borst)kanker.

Werkgebied: regio Den Haag en Rotterdam

John Musterd

John heeft jarenlange ervaring als coach, trainer en re-integratie consulent. Hij is expert op het gebied van labyrint coaching. Hij kan cliënten met angst- en depressieklachten, burn-out en stressklachten goed helpen.

Werkgebied: regio Zwolle, Deventer en Apeldoorn

Monique Muller

Monique onderscheidt zich door expertise op het gebied van werkelijk waarnemen, waarderend onderzoeken, socratische gespreksvoering en haar ervaring met anderstaligen. Wandelcoaching hoort bij haar natuur.

Werkgebied: regio Den Haag