Het team van Winkel in Ambitie

Vera Winkel

Vera Winkel

Vera is gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen vanaf MBO werk en/of denkniveau die zijn uitgevallen na een blessure (psychisch bijvoorbeeld burn-out en/of lichamelijk, bijvoorbeeld herstel na kanker). Verder is zij docente advaita vedanta filosofie en meditatie.

Werkgebied: regio Rotterdam

Carla Blenke

Carla Blenke

Enthousiaste en gedreven loopbaan- en reïntegratiecoach.  Bij Carla staat de vertrouwensbasis tussen cliënt en coach voorop. Ze is warm en vriendelijk, en kan ook een confronterende stijl hanteren. Met opleidingen in NLP, transactionele analyse en familieopstellingen zorgt zij voor snel schakelen in het begeleidingstraject. Verder is zij bij een MBO opleiding in de zorg betrokken als docent en studieloopbaanbegeleider.

Werkgebied regio Den Haag

Daphne van Leeuwen

Daphne van Leeuwen

Als ervaren loopbaancoach inspireert Daphne mensen om vanuit hun eigen potentieel te werken en te leven. Door inzicht en aandachtig zijn, kan men bewuste keuzes maken waardoor energie vrijkomt en positieve verandering mogelijk is. Ook instrumenten vanuit Mindfulness en Outdoor coaching zet zij hiervoor in.

Werkgebied: regio Den Haag

Ingrid Geertsma

Ingrid Geertsma

Betrokken re-integratie en transformatiecoach die jou helpt je verlangen te leven en je bevlogenheid te hervinden.  Ingrid is een rustige en warme Friezin die deze nuchterheid combineert met spirituele diepgang. Zij brengt je overzicht en keuzerust. Wil jij worden opgetild, gehoord en uitgedaagd en hou je van zelfreflectie? Ingrid loopt graag een stuk met je mee.

Werkgebied: Friesland

John Musterd

John Musterd

John heeft jarenlange ervaring als coach, trainer en re-integratie consulent. Hij is expert op het gebied van labyrint coaching. Hij kan cliënten met angst- en depressieklachten, burn-out en stressklachten goed helpen.

Werkgebied: regio Zwolle, Deventer en Apeldoorn

Leanne Binder

Leanne Binder

Leanne is een life- en loopbaancoach die mensen begeleidt na een burn-out en herstel na zwangerschap, rouw of ziekte. Met haar rustige, zorgvuldige karakter creëert ze een fijne omgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn. Ze versterkt mensen bij het ontdekken van hun verlangens, krachten en talenten, zodat ze weer energie krijgen van wat ze doen. Ze loopt (letterlijk en figuurlijk) een tijdje met iemand mee richting bestaand werk of nieuw werk. Met als uitgangspunt: samen ben je sterker!

Werkgebied: regio Rotterdam en Dordrecht

Lieke van Gerdingen

Lieke van Gerdingen

Lieke is een enthousiaste assistent met jarenlange ervaring als secretaresse in de zakelijke dienstverlening en de juridische sector. Als Virtual Assistant verzorgt zij voor Winkel in Ambitie de backoffice.

Mylène Höhle

Mylène Höhle

De veelzijdige achtergrond van Mylène Höhle bestaat naast haar ervaring als coach en re-integratie consulent, uit haar deskundigheid als natuurgeneeskundig therapeut, haar ervaring in de zorg, haar werk als art director, en docent in de advaita vedanta filosofie en meditatie. Haar expertise is wandelcoaching.

Werkgebied: regio Hilversum, Amersfoort en Utrecht

Roy ten Hoorn

Roy ten Hoorn

Als adviseur, coach en counselor leert Roy individuen, teams en organisaties zich naar een dynamisch evenwicht te ontwikkelen. Dit biedt een basis, van waaruit ze in staat zullen zijn zichzelf te blijven ontwikkelen. Roy is vriendelijk en inlevend, maar heeft  tegelijkertijd geen enkele schroom om confronterend op te treden.

Werkgebied: regio Den Haag en Leiden

Geïnteresseerd in samenwerking met Winkel in Ambitie?

 

Vul dan onderstaand formulier in, we nemen z.s.m. contact op.

 

Contact - kort