Het starten van begeleidingstrajecten, juist nu!

Er zijn vrouwen en mannen die nu alleen thuis zijn, of die nu echtgeno(o)t(e)  en kinderen de hele dag om zich heen hebben. In beide situaties is het wennen, en dat is zacht uitgedrukt.

Zoveel mogelijk thuisblijven is het motto nu. Pff, en dat terwijl je zoveel baat hebt bij de activiteiten buitenshuis die je hebt opgestart, de goede psychologische begeleiding, yoga, sportschool etc.  De dingen die jou zo goed doen.

Hoe fijn is het om juist nu te kunnen starten met een begeleidingstraject waarbij je gehoord wordt, praktische handvatten krijgt waar je meteen iets mee kunt doen, en ook naar buiten gaat! Naar buiten, in jouw omgeving, met je coach ‘in je oor’ of met een duidelijke oefening. Dat is erg fijn, zo ervaart ook Merle (35 jaar, HBO professional met burn out klachten, echtgenote en moeder van 2 kleine kinderen).

“Ondanks dat mijn man in een ‘vitale sector’ werkt en nu veel uren draait, heb ik tijd gemaakt om met coach Vera Winkel naar buiten te gaan. Lekker vroeg in de ochtend, telefoon in mijn zak, oortjes in en lopen maar!

Voor mij was het makkelijk om mijn inzichten over de opdrachten van afgelopen week te delen. Vera verdiepte mijn inzichten met vragen en toevoegingen. Vera werkte met haar laptop en noteerde wat we bespraken, en mailt me dit na afloop – heel fijn.

We besloten deze sessie met een ontspannings- en focusoefening die Vera heeft ingesproken en die ik via de app kreeg. Ging ik opgewekt en met een heerlijke rust weer naar huis.

En, de ingesproken oefening begeleidt mij nu 2 x per dag, het helpt me mijn rust te bewaren.

Samen met de andere opdrachten en oefeningen zorgt deze begeleiding er nu al voor dat ik meer ruimte en energie ervaar.”

Wil jij dit ook? Voor jezelf of voor je cliënt?
Winkel in Ambitie werkt voor particulieren, bedrijven, arbodiensten en is gewaardeerd partner van UWV, dat betekent dat een begeleidingstraject vaak gefinancierd wordt.

Neem contact op https://www.winkelinambitie.nl/intake-re-integratietraject/

Geef een reactie